BetermakerEigenaarFunctie

Werner Bruyns

Ik heb Paula leren kennen via haar echtgenoot waarmee ik samenwerkte bij één van mijn klanten.
Jeroen kon me duidelijk aangeven waarmee Paula mij heel wat tijd zou kunnen opleveren. Laat nu het motto van elke ondernemer zijn “Time is money” 😉

Na een kort introductiegesprek wist ik onmiddellijk waarmee Paula mij echt zou kunnen helpen. Beter nog, hoe ik veel efficiënter aan de slag kon gaan met mijn werk.
Ik zat met allerlei soorten werkzaamheden die ik niet zo graag doe en waar ik zelf niet snel efficiënt genoeg in ben.
Ten eerste, telkens ik een zakelijke overnachting moet doen, breekt het zweet me uit. Welk hotel in de buurt is geschikt, via welke weg boek ik het best, etc.
Vervolgens kom ik op andere hotels uit met een betere prijs, dichter bij de locatie en voor ik het zelf besef ben ik veel te lang aan het zoeken en twijfelen wat de beste keuze is.
Paula lost dit makkelijk en snel op, alles wordt geregeld en ben zelf verlost van de zoektocht.

Als tweede vind ik persoonlijke communicatie naar klanten zeer belangrijk.
Ikzelf stel me steeds de vraag hoe persoonlijk een mail is wanneer ik mijn voornaam zie in de aanspreking en dan een reclame onderaan zie verschijnen van een mailinglist software.
Daarom stuurde ik verschillende honderden klanten een algemene mail vanuit mijn persoonlijke mailbox. Net om die persoonlijke touch te behouden. Dit werk nam veel tijd in beslag.
Paula neemt op een zeer snelle en accurate wijze dit werk op haar en ondertussen kan ik werk verrichten wat ik goed en vooral graag doe.

Ook verslagen van onderzoeken die ik uitgeschreven heb, worden in snel tempo verder uitgewerkt en in vorm gegoten zodat ze snel naar de klant kunnen.

Kortom: Paula heeft me sinds die enkele maanden samenwerking heel wat tijd opgeleverd waar ik in het verleden op zat te knarsetanden 😉

 

Werner Bruyns, Betermaker/Eigenaar en Bedrijfsadviseur bij Melior Bedrijfsadvies