Voordelen

Om jou een idee te geven wat exact de voordelen zijn wanneer je voor jezelf en je prachtige bedrijf kiest, heb ik de vijf belangrijkste voordelen voor jou op een rij gezet.

1. Een Virtual PA levert geld op
Investeren in de samenwerking met een Virtual PA levert direct geld op. Vergelijk je eigen uurtarief met dat van mij en tel uit je winst!
De taken die je aan mij uitbesteedt worden op uiterst professionele en accurate wijze uitgevoerd, zodat jij je volledig kunt focussen op belangrijke zaken zoals je klanten en het genereren van meer omzet.

2. Een Virtual PA zorgt voor rust en tijd
Doordat ik taken uit jouw handen neem, krijg jij weer rust en tijd om je te richten op zaken waar jij mee bezig wilt én moet zijn. Jouw ideeën, plannen en strategie, de groei en continuïteit van je bedrijf of eens tijd voor jezelf en je gezin.

3. Een Virtual PA verricht meer werk in minder tijd
Wanneer jij mij hebt geïnstrueerd wat er exact moet gebeuren, kan ik geheel zelfstandig te werk gaan. Op hetzelfde moment ben jij ook aan het werk en kun je je volledig focussen op de zaken die écht jouw aandacht nodig hebben.
In de praktijk kan er twee keer zo veel werk worden verricht in hetzelfde tijdsbestek.

4. Je hebt minder operationele kosten
Ik heb alles in huis wat nodig is om de taken zorgvuldig uit te voeren. Het enige waar jij voor betaalt is mijn service. Je hoeft er verder niets voor aan te schaffen.
Met mijn eigen apparatuur werk ik in de cloud en documenten delen we via online tools als OneDrive of Dropbox.
Door op deze manier te werken, kun je de operationele kosten lager houden dan wanneer je mij zou aannemen.

5. Een Virtual PA heeft een flexibel werkschema
Een Virtual PA kan haar flexibele werkschema aanpassen aan jouw wensen en behoeften.
Ik heb geen 9-tot-5-mentaliteit en ben geregeld ‘s avonds en in het weekend nog aan het werk. Dit maakt dat ik voor jou altijd en overal werk.

Heb ik jou getriggerd en wil jij ook de voordelen ervaren?

JA, dat wil ik!